Θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη Λάρισα έχει γίνει η τεράστια επιτυχία ενός κατοίκου, ο οποίος, κατά τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, κέρδισε το ποσό των 11,9 εκατ. ευρώ.
Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ, ο υπερτυχερός κατέκτησε, για την ακρίβεια, το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κερδήθηκαν σε τοπικό επίπεδο. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το “χρυσό” δελτίο, Δημήτρης Παλαμίδας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στην τοπική ιστοσελίδα larissanet.gr.
“Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ο τυχερός“, ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του. Δήλωσε ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που κέρδισε ο τυχερός συμπολίτης του και τόνισε ότι η επιλογή των αριθμών στο “χρυσό” δελτίο ήταν τυχαία.
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παλαμίδα στο παρακάτω βίντεο:
Η χθεσινή ανακοίνωση της διαλογής του Τζόκερ:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.
Επίσης, στη δεύτερη κατηγορία (5 σωστές προβλέψεις) βρέθηκαν 13 νικητές, που μοιράζονται από 19.828 ευρώ.
Στην τρίτη κατηγορία (4+1 σωστές προβλέψεις), οι 109 νικητές μοιράζονται 2.500 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι: 8, 20, 24, 30, 40 και αριθμός Τζόκερ είναι το 1.
Με πληροφορίες από: larissanet
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:
- Αποσύρεται από την εκπροσώπηση των Πισπιρίγκου και Λιγνάδη το γραφείο του Αλέξη Κούγια. Η επίσημη ανακοίνωση
- Απορρίφθηκε από 157 βουλευτές η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
- Θάνατος Τζιν Χάκμαν. Πρώτα πέθανε η γυναίκα του και μετά από μέρες ο ηθοποιός αβοήθητος. Τι ανακοίνωσε η αστυνομία
- Με συναυλία και απαγγελίες κειμένων το συλλαλητήριο για τα Τέμπη στο Σύνταγμα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ