Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αττική, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει ότι έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου.
Ειδικότερα: Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 15 γραμμές.
Στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς.
Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.
Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τραμπ στη συνάντηση με Μελόνι. «Θα έχουμε εμπορική συμφωνία 100%», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 200 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Επίθεση λαθροθήρων σε εθελοντές στη Ζάκυνθο. Τι καταγγέλλει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
- Τραγωδία στη Μαγνησία. Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο. Tραυματισμένοι οι γονείς της
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ