Μια φάλαινα στα ανοιχτά της Παταγονίας στη Χιλή κατάπιε έναν άνδρα που έκανε καγιάκ, μαζί με το πλεούμενο, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον «απελευθέρωσε», χωρίς, μάλιστα, να σημειωθεί τραυματισμός.
Το περιστατικό, που κατέγραψε η κάμερα, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο.
Το περασμένο Σάββατο, ο Adrián Simancas έκανε καγιάκ με τον πατέρα του, Dell, στην Bahía El Águila κοντά στον Φάρο του San Isidro στο Στενό του Μαγγελάνου όταν εμφανίστηκε μια φάλαινα.
Τον καταβρόχθισε η φάλαινα
Το γιγάντιο κητώδες καταβρόχθισε τον Adrián και το κίτρινο καγιάκ του για λίγα δευτερόλεπτα πριν τον… αφήσει να φύγει.
Ο Dell, λίγα μέτρα μακριά, απαθανάτισε τη στιγμή σε βίντεο ενώ ενθάρρυνε τον γιο του να παραμείνει ήρεμος.
«Μείνε ήρεμος, μείνε ήρεμος», ακούγεται να λέει μετά την απελευθέρωση του γιου του από το στόμα της φάλαινας.
«Νόμιζα όταν πέθανα»
«Νόμιζα ότι ήμουν νεκρός», είπε ο Adrián στο Associated Press. «Νόμιζα ότι με είχε φάει, ότι με είχε καταπιεί», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Όταν ανέβηκα και άρχισα να επιπλέω, φοβήθηκα ότι κάτι μπορεί να συμβεί και στον πατέρα μου, ότι δεν θα φτάναμε στην ακτή εγκαίρως ή ότι θα πάθω υποθερμία», είπε ο Adrián.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο νερό, ο Adrián κατάφερε να φτάσει στο καγιάκ του πατέρα του και έλαβε γρήγορα βοήθεια.
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ