Βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός στην Ελλάδα από ηλεκτρική καταιγίδα. Εντυπωσιακές φωτογραφίες. Πότε αλλάζει ο καιρός
Ο ουρανός της πόλης των Χανίων πήρε ένα έντονο κόκκινο χρώμα, λόγω ενός ιδιαίτερου μετεωρολογικού φαινομένου.
Σύμφωνα και με το flashnews, το σκηνικό αυτό έγινε ορατό σε πολλές μεριές της Ελλάδας, το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή (11/10), στην ουσία ένα σέλας που δημιουργήθηκε στη Γη λόγω ηλεκτρομαγνητικής καταιγίδας από τον ήλιο.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό Κέντρα Επισκεπτών Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών απαθανατίζουν το φαινόμενο που κόβει την ανάσα, από την παραλιακή των Χανίων, το όρος Πάικο στη Μακεδονία, και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Πότε αλλάζει ο καιρός με βροχές
Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα με αποκορύφωση την αυριανή ημέρα, όπου ο υδράργυρος θα «αγγίξει» τους 34 βαθμούς Κελσίου στην Αττική, ο καιρός επανέρχεται σε φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Ο παρουσιαστής καιρού του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, στη νεότερη πρόγνωσή του έκανε λόγο πως «την Κυριακή θα πέσει η θερμοκρασία στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, με αρκετές βροχές βορείου ρεύματος και καταιγίδες».
Προσδιορίζοντας τις περιοχές που θα βρέξει από την Κυριακή, ο κ. Αρνιακός είπε πως θα επηρεαστούν περιοχές στα «ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη».
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ