Ο θλιβερός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου γράφεται με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς η σορός του βρέθηκε σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης κοντά στον Πηνειό, στην περιοχή του Τυρνάβου.
Η αναγνώριση της σορού ήταν εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο τα ρούχα που φορούσε, καθώς και τα παπούτσια και τα γυαλιά που βρέθηκαν, ταίριαζαν με αυτά του αγνοούμενου. Στο σημείο της ανακάλυψης βρέθηκε η μητέρα του Βασίλη, η οποία αναγνώρισε τα ρούχα του γιου της, αν και η επίσημη ταυτοποίηση θα γίνει μέσω DNA.
Η εξαφάνιση του Βασίλη Καλογήρου ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς είχε βγει για μια βόλτα κοντά στις όχθες του Πηνειού και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του. Από τότε, παρά τις συνεχείς έρευνες από τις Αρχές, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να δείχνει τι είχε συμβεί.
Η ανακάλυψη της σορού ήρθε έπειτα από ειδοποίηση πολίτη, ο οποίος, ακούγοντας τα σκυλιά του να γαβγίζουν, αποφάσισε να ερευνήσει την περιοχή. Όταν διαπίστωσε την ύπαρξη του πτώματος, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.
Ο Στέλιος Σπανογιάννης, που ειδοποίησε για το πτώμα, περιγράφει τη σκηνή στο protothema.gr: «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάτι τόσο τραγικό. Όταν φτάσαμε, τα ρούχα της σορού ταίριαζαν με αυτά του ανθρώπου που ψάχναμε για τόσο καιρό».
Παρά τη θλίψη που προκαλεί αυτή η τραγική ανακάλυψη, η οικογένεια συνεχίζει να περιμένει την επίσημη ταυτοποίηση μέσω των απαραίτητων εξετάσεων.
Στο μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε αναλάβει την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης, είχε δηλώσει ότι ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος με σταθερό χαρακτήρα και δεν υπήρχαν ενδείξεις που να οδηγούν σε σενάρια αυτοχειρίας. Ήταν ιδιαίτερα δεμένος με την οικογένειά του και κανείς δεν περίμενε αυτό το τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης του.
Ειδήσεις σήμερα:
- Χαμάς. Παρουσίασε στη σκηνή τα τέσσερα φέρετρα των νεκρών ομήρων που παρέδωσε στο Ισραήλ. Το μικρότερο θύμα 8,5 μηνών
- Ο Τραμπ κατάργησε τα διόδια στη Ν. Υόρκη και “χρίστηκε” βασιλιάς. Η ανάρτηση στα social του Λ. Οίκου
- Κεφαλονιά. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Αργοστόλι λόγω της κακοκαιρίας
- Συνελήφθη ο 47χρονος που δολοφόνησε την ασθενή στο Δαφνί. Πως κατάφερε να σκοτώσει για 2η φορά. Τα κενά στη φρούρηση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ