Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα. Σκάφος που έτρεχε με 320χλμ/ώρα εκτοξεύτηκε στον αέρα

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα. Σκάφος που έτρεχε με 320χλμ/ώρα εκτοξεύτηκε στον αέρα

Ένα τρομακτικό ατύχημα το οποίο ως εκ θαύματος δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, σημειώθηκε σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένα από τα σκάφη κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 320χλμ/ώρα.

Το ατύχημα συνέβη όταν οι χειριστές του ταχύπλοου που είχαν επιλέξει τα παρατσούκλια Τζον Γούειν και Κλιντ Ίστγουντ προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ των 331 χλμ./ώρα στον αγώνα Desert Storm Shootout.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκάφος τους Skater 388 εκτοξεύτηκε στον αέρα, έκανε αρκετές περιστροφές και τελικά «έσκασε» με τη μύτη μέσα στο νερό.

Σε δεύτερο βίντεο μέσα από το σκάφος έχει καταγραφεί πώς έζησαν το ατύχημα οι χειριστές του.

Onboard footage of the blow over incident involving Freedom One Racing - 2025 Desert Storm event

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη λίμνη έχουν σημειωθεί 11 θανατηφόρα δυστυχήματα σε τέτοιες αγώνες από το 1963, με το φονικότερο να είναι αυτό του 2018 όταν τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με το σκάφος Lickety Split.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr