Στους αγωνιστικούς χώρους φαίνεται ότι έχει μεταφερθεί η κόντρα ΗΠΑ-Καναδά μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ντόναλντ Τραμπ για μετατροπή του Καναδά σε 51η πρώτη πολιτεία και την επιβολή δασμών.
Απόδειξη όσα συνέβησαν στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου των εθνικών ομάδων των δύο χωρών όπου έπεσε άγριο ξύλο σε τρεις διαφορετικούς καβγάδες που ξέσπασαν στα πρώτα εννέα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.
Την αρχή έκαναν μόλις δύο δευτερόλεπτα από τη σέντρα ο Matthew Tkachuk των ΗΠΑ και ο Brandon Hagel του Καναδά. Τη σκυτάλη πήραν ο αδελφός του πρώτου, Brady και ο Καναδός Sam Bennett ενώ στον τρίτο καβγά συμμετείχαν ο Αμερικανός J T Miller και ο αντίπαλός του από τον Καναδά Colton Parayko.
Η ένταση στην ατμόσφαιρα υπήρχε από νωρίς, όταν οι Καναδοί φίλαθλοι στον αγώνα 4 Nations Face-Off που διεξήχθη στο Μόντρεαλ, αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.
Για την ιστορία, πάντως, οι Αμερικανοί δεν φάνηκε να πτοούνται από το εχθρικό κλίμα σε βάρος τους, καθώς επικράτησαν 3-1 του Καναδά εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό του τουρνουά.
Tέμπη. Οι αντιδράσεις των συγγενών στη συνέντευξη του πρωθυπουργού και στα βίντεο Κοκοτσάκη.
Ειδήσεις σήμερα:
- Χαμάς. Παρουσίασε στη σκηνή τα τέσσερα φέρετρα των νεκρών ομήρων που παρέδωσε στο Ισραήλ. Το μικρότερο θύμα 8,5 μηνών
- Ο Τραμπ κατάργησε τα διόδια στη Ν. Υόρκη και “χρίστηκε” βασιλιάς. Η ανάρτηση στα social του Λ. Οίκου
- Κεφαλονιά. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Αργοστόλι λόγω της κακοκαιρίας
- Συνελήφθη ο 47χρονος που δολοφόνησε την ασθενή στο Δαφνί. Πως κατάφερε να σκοτώσει για 2η φορά. Τα κενά στη φρούρηση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ