Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Βουλγαρία όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να σταματήσει σε συστάδα δέντρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 10 τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, οι οκτώ είναι Έλληνες με ρωσικά διαβατήρια και οι δύο Ρουμάνοι.
Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία.
«Θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε στο iefimerida ένας τουρίστας.
Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:
- Νέες διαρροές δεδομένων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης Τραμπ. Βρήκαν ακόμα και τα κινητά υπουργών
- Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας. Πότε αναμένεται βελτίωση
- Σεισμός 7,7 Ρίχτερ Μιανμάρ. Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί. Νερά πισίνας από ουρανοξύστη σάρωσαν πεζούς
- Ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από το βράδυ. Που θα βρέξει το Σάββατο (Χάρτες)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ