Η ρωσική εφημερίδα RBC αποκάλυψε σήμερα (9/2) ότι η σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καμίλα Βαλίεβα, βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν γνωστοποίησε τις πηγές της.
Η είδηση για την αθλήτρια, η οποία έγινε στο Πεκίνο η πρώτη γυναίκα του καλλιτεχνικού πατινάζ που πέτυχε τετραπλή περιστροφή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, διέρρευσε αργά το βράδυ, ενώ η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.
Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων.

Ειδήσεις σήμερα:
- Πάτρα. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 12χρονος που πήγε να κλέψει διαμέρισμα και έπεσε από το μπαλκόνι
- Βανκούβερ. Στους 11 οι νεκροί από την επίθεση 30χρονου με αυτοκίνητο στο πλήθος. Τι εκτιμά η αστυνομία
- Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο. Τα μέτρα για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ
- Βούτες Ηρακλείου. Ευθύμης Λέκκας: “Φύγετε από τα σπίτια που έχουν ρωγμές”. Τα σενάρια για τις ρηγματώσεις που εμφανίστηκαν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ