Θεσσαλονίκη. 40χρονος σε αμοκ πετούσε έπιπλα από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Αναστάτωση προκλήθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Ντεπώ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 40χρονος, ένοικος διαμερίσματος, άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα από το μπαλκόνι του, προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε ένα κατάστημα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο άνδρας βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, εκσφενδονίζοντας στον δρόμο ό,τι έβρισκε μπροστά του -από μπουκάλια μέχρι έπιπλα, ακόμη και μία τηλεόραση.
Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, όπου κρατείται ενόψει της μεταγωγής του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Αποτέλεσμα της ρίψης των αντικειμένων ήταν να προκληθούν φθορές σε τουλάχιστον τρία ΙΧ παρκαρισμένα και στην τζαμαρία ενός καταστήματος, ενώ οι γείτονες άναυδοι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ