Με εγκύκλιο που εστάλη στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η 1η Απριλίου καθιερώνεται ως εθνική επέτειος της Κυπριακής Δημοκρατίας και στο εξής θα διοργανώνονται εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων Αγωνιστών (1955-1959) για την αποτίναξη του βρετανικού αποικιοκρατικού ζυγού.
Την σχετική απόφαση έλαβε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και όπως προβλέπεται στη σχετική εγκύκλιο, οι εκπαιδευτικοί θα αφιερώσουν δύο διδακτικές ώρες του ωρολογίου προγράμματος την Τρίτη, 1η Απριλίου 2025, για την υλοποίηση εκδηλώσεων (προβολές, αναφορές, ομιλίες) και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για ένα σημαντικό κεφάλαιο της Ιστορίας του Μείζονος Ελληνισμού.
Η Νορβηγία επαναφέρει τη χρήση των καταφυγίων του Ψυχρού Πολέμου
Βρετανία. Με ταξιδιωτική βίζα η είσοδος για τους Ευρωπαίους. Πόσο κοστίζει
Πάσχα 2025. Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ