Μεγάλη ανησυχία και προβληματισμός για την απουσία μέτρων προκαλούν οι εικόνες από συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων, στα πλαίσια των Τροφωνίων 2021.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, «μια συναυλία εξελίχθηκε σε γλέντι, αψηφώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις των ειδικών».
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην κρατική τηλεόραση, είναι μια περιοχή ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα, με αρκετά κρούσματα κορωνοϊού και ιδιαίτερα, της μετάλλαξης Δέλτα.
Ο κόσμος χορεύει ενώ το παρών έδωσαν και μέλη της δημοτικής αρχής, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος.
«Τηρήσαμε τα μέτρα, είχαμε το 70% της πληρότητας αλλά κάποια στιγμή αυθόρμητα το κοινό κατέβηκε να χορέψει στη σκηνή», εξήγησε ο Δήμαρχος στη Λιβαδειά Γιάννης Ταγκαλέγκας.
«Αυτό έγινε για ένα λεπτό, εγώ προσωπικά ήμουν εκεί, ζήτησα από την καλλιτέχνιδα να σταματήσει και το έκανε. Ανεβάσαμε τον κόσμο πάλι στον χώρο που καθόντουσαν. Και ζήτησα από την καλλιτέχνιδα να σταματήσει τη συναυλία. Είπε ένα τραγούδι και σταματήσαμε», τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.
Οι εικόνες είναι «ακριβώς ένα λεπτό, όλοι ήταν καθιστοί. Το ελέγξαμε αμέσως. Εχετε δίκιο πως ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ήταν ένα κακό γεγονός που συνέβη για ένα λεπτό», συμπλήρωσε ο κ. Ταγκαλέγκας.
Ειδήσεις σήμερα:
- Αεροπλάνο στο Ντένβερ τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι επιβάτες βγήκαν στο φτερό για να σωθούν (βίντεο)
- Βίντεο από τη στιγμή του βανδαλισμού των έργων στην Εθνική Πινακοθήκη
- Το Παρίσι αποδεσμεύει το ποσό των 100.000 ευρώ για να στηρίξει τους καλλιτέχνες χιπ-χοπ
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν κατάπαυση του πυρός. «Ναι όμως υπάρχουν πολλά ερωτήματα»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ