Συνελήφθη οδηγός σχολικού χωρίς άδεια οδήγησης στα Καλύβια Αττικής
Οδηγός σχολικού λεωφορείου συνελήφθη στα Καλύβια, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 40 μαθητές χωρίς άδεια οδήγησης. Αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ένας 66χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της Τρίτης (4/4) στα Καλύβια, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 66χρονος εντοπίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα να οδηγεί λεωφορείο ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαιναν 40 μαθητές.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης, στις 10 Οκτωβρίου του 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, επίθεση κατά αστυνομικών, απείθεια και εξύβριση.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν χθες, Τρίτη (4/4), το σχολικό λεωφορείο στα Καλύβια, οι μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε με άλλα λεωφορεία.
Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ