Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση για τη δωρεά των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος .
Για τη λήψη των οργάνων αναμένονται σήμερα το βράδυ ειδικά κλιμάκια γιατρών από «Ωνάσειο» και «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης. Οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.
Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες εξετάσεις προ της λήψης μοσχευμάτων, οπότε και η διαδικασία προχωράει. Θα ακολουθήσει και άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά τη λήψη, ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση προκειμένου να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

Ειδήσεις σήμερα:
- Φωτιά σε υπαίθριο χώρο στον Βοτανικό. Εστάλη μήνυμα 112
- Σε πύρινο κλοιό η Ιερουσαλήμ. «Ίσως χρειαστούμε ενισχύσεις από την Ελλάδα» δήλωσε ο Νετανιάχου
- Πρόβλημα στο Κονκλάβιο με τους Καρδινάλιους. Η λύση που σκέπτεται το Βατικανό για να μην θεωρηθεί άκυρη η εκλογή
- Σεισμός 6,2 Κωνσταντινούπολη. Δεκάδες τραυματίες λόγω πανικού. Πήδηξαν από μπαλκόνια (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ