Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι Αρχές της Κύπρου, παρακολουθώντας την πορεία πετρελαιοκηλίδας που κατευθύνεται προς τις ανατολικές ακτές της Κύπρου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πετρελαιοκηλίδα αναμένεται να επηρεάσει τις κυπριακές ακτές, σήμερα Τρίτη ή νωρίς το πρωί της Τετάρτης.
Όπως αναφέρει ο Πολίτης Κύπρου, πρώτο αναμένεται ότι θα επηρεαστεί το Ακρωτήρι του Αποστόλου Ανδρέα.
Η μεγάλων διαστάσεων διαρροή πετρελαίου έρχεται από τη Συρία και απειλεί να προκαλέσει μία τεράστια οικολογική καταστροφή.
https://twitter.com/excelsior2020eu/status/1432403559866327040
Σύμφωνα με φωτογραφίες από δορυφόρο η πετρελαιοκηλίδα βρίσκεται, το πρωί της Τρίτης, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Συρίας.
Ειδήσεις σήμερα:
- Νέα εποχή για την COSMOTE που ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM
- Λεξ. Sold out η συναυλία στο ΟΑΚΑ μέσα σε λίγες ώρες. Η ανακοίνωση της παραγωγής
- Πέθανε η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου. Ήταν για πάνω από 20 χρόνια ανταποκρίτρια στη Θεσσαλονίκη
- Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ήταν ο μεγάλος αδελφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ