Μεταμοσχεύθηκαν οι νεφροί του 3χρονου Άγγελου που κακοποιούνταν από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Ηράκλειο, σε 37χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη.
Η μεταμόσχευση των νεφρών του 3χρονου Άγγελου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χτες βράδυ, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Ο 37χρονος λήπτης, ο οποίος υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση τα τελευταία 17 χρόνια, είναι καλά και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκρατείου, καθηγητή Γεώργιο Τσουλφά, ο 37χρονος ήταν ο πρώτος στη λίστα των υποψηφίων ληπτών και στάθηκε τυχερός καθώς ήταν δύσκολο να βρει μόσχευμα λόγω της υπερευαισθησίας του και του υψηλού αριθμού αντισωμάτων.
Την απόφαση της δωρεάς των οργάνων του 3χρονου Άγγελου, ο οποίος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από άγριο ξυλοδαρμό, έλαβε η γιαγιά του και χτες οι νεφροί του μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η καρδιά του στο Βερολίνο.
Ειδήσεις σήμερα:
- Αεροπλάνο στο Ντένβερ τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι επιβάτες βγήκαν στο φτερό για να σωθούν (βίντεο)
- Βίντεο από τη στιγμή του βανδαλισμού των έργων στην Εθνική Πινακοθήκη
- Το Παρίσι αποδεσμεύει το ποσό των 100.000 ευρώ για να στηρίξει τους καλλιτέχνες χιπ-χοπ
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν κατάπαυση του πυρός. «Ναι όμως υπάρχουν πολλά ερωτήματα»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ