Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας, για να καταγράψει την κίνηση στα πλοία. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες με τους οποίος συνομίλησε πήγαιναν στην Πάρο, αλλά ένας νεαρός τον έκανε για λίγα λεπτά να παγώσει.
Μιλώντας μαζί με μια παρέα νεαρών που περίμεναν στην ουρά να επιβιβαστούν στο πλοίο ο ένας του είπε ότι χθες είχε βγει θετικός, αλλά παρόλα αυτά θα πάει κανονικά τις προγραμματισμένες διακοπές του.
«Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί πέρα» είπε ενώ άλλος συμπλήρωσε: «300 ευρώ έχουμε δώσει για αυτό δεν πειράζει. Θετικοί είμαστε όλοι».
«Να πάτε στο καλό, καλά να περάσετε» απάντησε ο δημοσιογράφος.
Δείτε μετά το 2:00:

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ