Ενισχύθηκαν περαιτέρω οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο εργοστασίου της Καραμολέγκος στο Κορωπί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 50 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 17:45 σε αποθηκευτικό χώρο εργοστασίου επί της οδού Ηφαίστου στο Κορωπί Αττικής και δεν υπάρχει αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα. Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, πρόκειται για διώροφο κτίριο μεταλλικής κατασκευής.
Λόγω της πυρκαγιάς, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ηφαίστου.
Ισχυρός παγετός στις χιονισμένες περιοχές και βροχές. Πότε θα ανέβει η θερμοκρασία
Αλλαγές στις τραπεζικές χρεώσεις. Μηδενικές προμήθειες και μειώσεις από 20 Ιανουαρίου

Ειδήσεις σήμερα:
- Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Πάρο. Μήνυμα 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων (Βίντεο)
- Μαρίν Λεπέν. Στέρηση του «εκλέγεσθαι» για πέντε χρόνια, ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο
- Θα εορτάζεται στα σχολεία η 1η Απρίλιου. Ημέρα που η Κύπρος ξεσηκώθηκε κατά των Άγγλων, για να ενωθεί με την Ελλάδα
- Η Νορβηγία επαναφέρει τη χρήση των καταφυγίων του Ψυχρού Πολέμου
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ