Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (21/6) σύμφωνα με την οποία υπάρχει προσωρινή βλάβη στο 112.
Παράλληλα απευθυνει έκκληση να δημοσιοποιηθεί μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής Πετροθάλασσα Αργολίδας, αφού «λόγω προσωρινής βλάβης στο 112» δεν μπορεί να ενημερωθούν, ώστε να απομακρυνθούν προς την Ερμιόνη.
«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ 112: Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 21/06/2024 16:50. Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πετροθάλασσα Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Ερμιόνη».
Το Υπουργείο ενημερώνει επίσης για δασική Πυρκαγιά στην περιοχή Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας με οδηγία για απομάκρυνση των κατοίκων προς Λάτα, ζητώντας από τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Παράλληλα, ενημέρωσε για δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας, με οδηγία για απομάκρυνση των κατοίκων προς Βελίτσες.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ