Προσαγωγή 18χρονου στη ΓΑΔΑ για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη
Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγαν έναν 18χρονο πριν από λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση ξυλοδαρμού κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ανακρίτρια για τα στοιχεία που διαθέτουν και αναμένουν για το αν θα εκδοθεί ή όχι ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 18χρονου, ή θα δώσει ανωμοτί κατάθεση.
Ο 18χρονος έχει προσαχθεί και στο παρελθόν για επεισόδια.
Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση εις βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη συνελήφθη το Σάββατο ένας 17χρονος, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που συμμετείχαν και αναζητούνται.

Ειδήσεις σήμερα:
- Πέθανε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου σε ηλικία 61 ετών. Αγαπήθηκε πολύ ως “Σωσώ” στη σειρά “Εγκλήματα”
- Σε κυβερνοεπίθεση αποδίδει ο Έλον Μασκ τα προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα Χ
- Εθνική Πινακοθήκη για Νίκο Παπαδόπουλο. «Απέσπασε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο πάτωμα». Τον αδειάζει και η «Νίκη»
- Προβλήματα λειτουργίας του Χ καταγράφονται παγκοσμίως
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ