Στη φυλακή οδηγείται ο μουσικός, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με δημοφιλές συγκρότημα, μετά την απολογία του στην 14η Τακτική Ανακρίτρια για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 5 έως 13 ετών, την περίοδο 2007 έως 2015.
Ο 69χρονος ντράμερ που έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 12 ετών, με αναστολή, για αποπλάνηση κοριτσιού 6 ετών, απολογήθηκε σήμερα για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και κατάχρησης ανηλίκων.
Η κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων αποδίδεται καθώς τα θύματα ήταν υπό την επίβλεψη του σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου του τα εμπιστεύονταν οι γονείς τους, φιλικές οικογένειες, να τα προσέχει.
Σε ένα από τα δύο καταλύματα, ο κατηγορούμενος είχε εκδιωχθεί όταν ο ιδιοκτήτης τής εγκατάστασης είχε πληροφορηθεί τις ενέργειες του μουσικού σε βάρος των παιδιών.
Ο μουσικός πρόκειται να δικαστεί από το ΜΟΕ για την υπόθεση της 6χρονης, για ασελγείς πράξεις κατά το χρονικό διάστημα από το 2011 έως τον Μάιο του 2013.
Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό επρόκειτο να ξεκινήσει χθες αλλά διεκόπη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ