Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 65χρονος άντρας από τη Θάσο που κατηγορείται για τη μεγάλη δασική πυρκαγιά στο νησί, στην περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς.
Ο 65χρονος, στον οποίο έχει απαγγελθεί η κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή όπου απολογήθηκε, μετά την 24ωρη προθεσμία που είχε λάβει.
Κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο ο κατηγορούμενος σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί έβαλε τη φωτιά απάντησε: «Την έβαλα για να γελάω» και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «θα ομολογήσω αυτόν που σκότωσα ή μάλλον θα σκοτώσω».
Ο κατηγορούμενος αναμένεται αύριο να μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής.
Ειδήσεις σήμερα:
- Αντιδράσεις στην Τουρκία για την Αστερομάτα. «Αν μιλάει για τη Γενοκτονία των Ποντίων, θα κάνουμε επίσημη διαμαρτυρία»
- Θεσσαλονίκη. 32χρονος καταδικάστηκε για revenge porn και ύβρεις σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Αναζητείται
- Πάνω από 2.500 σεισμοί έως την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εργαστήριο Σεισμολογίας του ΕΚΠΑ
- Αυστραλία. Η Καμπέρα απαγορεύει την κινεζική εφαρμογή DeepSeek σε όλες τις κυβερνητικές συσκευές
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ