Το Γλαρονήσι ή αλλιώς Γάτζα αποτελεί βραχονησίδα, που βρίσκεται νότια του Ευβοϊκού κόλπου, απέναντι από τη Βοιωτία. Αν το παρατηρήσει κανείς στο χάρτη, θα προσέξει ότι το σχήμα του θυμίζει την Κύπρο!
Τα Σκροπονέρια Εύβοιας βρίσκονται στις δυτικές ακτές του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, ενώ υπάρχει και ο συνώνυμος οικισμός Σκροπονέρια Βοιωτίας ή αλλιώς «Ακτή Βοιωτίας». Ιδρύθηκε από τον οικοδομικό συνεταιρισμό των Ελλήνων βουλευτών γι’ αυτό και αποκαλείται και «Πολιτεία» ή «Βουλευτικά».
Και οι δύο περιοχές έχουν θέα το νησάκι Γάτζα.
Δείτε από ψηλά το Γλαρονήσι που θυμίζει το νησί της Κύπρου, μέσα από τα πλάνα του CHRIS.P-LifeAfterGravity:

Ειδήσεις σήμερα:
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεοπτικής πειρατείας. Κινδυνεύουν και οι συνδρομητές με διώξεις
- Σεισμός 6 Ρίχτερ «χτύπησε» την Κωνσταντινούπολη
- Ο Μασκ αποστασιοποιείται από τον κυβερνητικό μηχανισμό του Τραμπ
- Από σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου. Έως και 200.000 αναμένονται οι πιστοί στην κηδεία του (LIVE)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ