Αν και στις μέρες μας, το χαβιάρι θεωρείται εκλεκτό έδεσμα, τον 19ο αιώνα δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό. Ήταν ένα προϊόν τοπικής εμβέλειας, που ήταν προσιτό στους φτωχούς ψαράδες Ο άνθρωπος που το έκανε γκουρμέ λιχουδιά, ήταν ο Ιωάννης Βαρβάκης. Πως “ανακάλυψε” το χαβιάρι Η πρώτη επαφή του με το χαβιάρι ήταν εντελώς τυχαία, κατά τη διάρκεια … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πώς βγήκε το όνομα χαβιάρι. Το έδεσμα που “ανακάλυψε” ο Ιωάννης Βαρβάκης και κατάφερε να εντυπωσιάσει τη Μεγάλη Αικατερίνη και τους Ευρωπαίους βασιλείς.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί