Ο ηθοποιός εκπροσώπησε επάξια τα χρόνια της αθωότητας. Έβαλε φούστα, κόκκινες γόβες και περούκα για να μεταμφιεστεί σε…Ριτσάκι, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.
Το 1988 ζητήθηκε από τον ηθοποιό να μεταμφιεστεί σε «κάτι άλλο», με το οποίο όμως να έχει μια σχέση.
Έπρεπε να είναι κάτι προκλητικό, αλλά όχι χυδαίο και άσχετο.
Ο ηθοποιός, που τότε έπαιζε στο θέατρο «Στοά», την «Φαύστα» του Μποστ, επέλεξε να μεταμφιεστεί στη νεραϊδοπαρμένη ηρωίδα του έργου, αφού ήταν και ο ρόλος που ενσάρκωνε στο σανίδι.
Το κοστούμι που φόρεσε ήταν το ίδιο που φορούσε και στην παράσταση και το είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Μποστ.
Ο ηθοποιός φυσικά είναι ο πολυτάλαντος Κωνσταντίνος Τζούμας και η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό ΚΛΙΚ. Φωτογράφος ήταν ο Τάκης Διαμαντόπουλος.
Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ