Περιπέτεια εν πλω το μεσημέρι της Τετάρτης για δώδεκα αλλοδαπούς παραθεριστές στη Χαλκιδική, όταν το τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε σε ξέρα, στη θαλάσσια περιοχή Διαπόρου Χαλκιδικής.
Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό και στην περιοχή έφτασε μεταξύ άλλων ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επιβιβάστηκαν οι τουρίστες και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά, ενώ είναι καλά στην υγεία τους.
Το τουριστικό σκάφος αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε στη θαλάσσια περιοχή “Λιβάρι” στη Βουρβουρού.
Όπως έγινε γνωστό, παρουσιάστηκε ρήγμα με εισροή υδάτων και απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, κατόπιν επιθεώρησης από νηογνώμονα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ