Δεν προλάβαιναν τους ασθενείς χθες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, καθώς περίπου 40 – 50 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι ήταν καλεσμένοι σε γάμο που έγινε στην περιοχή της Μεσαράς.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, χθες Δευτέρα (24/10), άνθρωποι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.
Όπως ανέφερε, περίπου 20 άτομα πήγαν μέχρι το Κέντρο Υγείας και άλλοι τόσοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά και έλαβαν οδηγίες.
Παρουσίαζαν έμετους, διάρροιες και ορισμένοι από αυτούς δεκατική πυρετική κίνηση.
Ασθενείς με ανάλογα συμπτώματα, αλλά νεαρότερης ηλικίας, ζητούσαν από τους γιατρούς του Κέντρου βοήθεια μέχρι και σήμερα.
Όλοι, αντιμετωπίστηκαν στο Κέντρο Υγείας, χωρίς, σύμφωνα με τον κ. Αγαπίου, να χρειαστεί κάποιος νοσηλεία.

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ