Τον κιθαρίστα Gus G., που γεννήθηκε και μεγάλωσε ως Κώστας Καραμητρούδης στη Θεσσαλονίκη, και τώρα διαπρέπει στο διεθνές μουσικό στερέωμα τίμησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με αφορμή τη συμμετοχή του Gus G. στη συναυλία του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
Ο 34χρονος Gus G., έφυγε στα 18 του από τη Θεσσαλονίκη για μουσικές σπουδές στο Μπέρκλεϊ, αλλά γρήγορα τον απορρόφησε η μέταλ σκηνή που του άνοιξε μεγάλους δρόμους. Τώρα ο Καραμητρούδης έχει καταφέρει να είναι ο βασικός κιθαρίστας του ζωντανού θρύλου της μέταλ μουσικής Οζι Οζμπορν. Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για τη βράβευσή του από το Γιάννη Μπουτάρη και τόνισε:
«Είναι τεράστια η τιμή που μου γίνεται σήμερα και μεγάλη η ευθύνη που αισθάνομαι στηρίζοντας τον αγώνα του ΚΕΘΕΑ σε μία τόσο κρίσιμη εποχή».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά να βλέπουμε τα παιδιά της πόλης να διακρίνονται στο χώρο του πολιτισμού και συγκεκριμένα της μουσικής, όπως ο Κώστας, ο οποίος φαίνεται ότι όχι απλά ενσωματώθηκε στη διεθνή σκηνή, αλλά διαπρέπει. Από την πλευρά μας, ως δήμος, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ώστε να ενισχύσουμε τα παιδιά που έχουν ταλέντο να διακριθούν, αναγνωρίζοντας τον αγώνα του καθενός».
Δείτε τα σόλο του Έλληνα κιθαρίστα επί σκηνής με τον Ozzy στο Paranoid
Ειδήσεις σήμερα:
- Νέα εποχή για την COSMOTE που ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM
- Λεξ. Sold out η συναυλία στο ΟΑΚΑ μέσα σε λίγες ώρες. Η ανακοίνωση της παραγωγής
- Πέθανε η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου. Ήταν για πάνω από 20 χρόνια ανταποκρίτρια στη Θεσσαλονίκη
- Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ήταν ο μεγάλος αδελφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ