Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε την αντικατάσταση του υπουργού Άμυνας και μακροχρόνιου συμμάχου του, Σεργκέι Σόιγκου, μετά από δύο και πλέον χρόνια μετά την εισβολή στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Άνω Βουλή.
Ο Πούτιν πρότεινε τον Αντρέι Μπελούσοφ, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, για νέο υπουργό Άμυνας. Ο Ρώσος πρόεδρος πρότεινε ο Σεργκέι Λαβρόφ να παραμείνει υπουργός Εξωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέι Μπελούσοφ εκτός από νέος υπουργός Άμυνας θα γίνει γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας, θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο Νικολάι Πατρούσεφ, ο οποίος αποπέμφηκε από το πόστο του, σύμφωνα με διάταγμα που δημοσίευσε το Κρεμλίνο.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, στο πόστο του αυτό από το 2012, αποπέμφθηκε σήμερα το βράδυ από τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε έναν αιφνιδιαστικό ανασχηματισμό, λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του Ρώσου προέδρου στην πέμπτη θητεία στο Κρεμλίνο.
Πηγή: Lifo
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ