Ο Δημήτρης Πουλικάκος δεν ήταν ποτέ ένας καλλιτέχνης, που παρακολουθούσε εξ΄αποστάσεως την κοινωνία.
Το βράδυ της Παρασκευής (24/1/2014) στο Gagarin, αιφνιδίασε και καταχειροκροτήθηκε, τραγουδώντας ένα νέο κομμάτι: ¨Το όνειδος του Αδώνιδος¨.
Ο στίχος “δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη”, άρεσε και σίγουρα μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία.
Ο Πουλικάκος άρχισε να το τραγουδάει μόνος με την κιθάρα του.
Τα μέλη του συγκροτήματος “Κάτω από το δέντρο” που τον συνόδευαν, στην αρχή ξαφνιάστηκαν από τη μουσική έμπνευση του Μήτσου και μετά από λίγο τον ακολούθησαν. Ήταν μια αυθόρμητη παρέμβαση.
Στο κατάμεστο Gagarin, ο Πουλικάκος γιόρτασε τα 49 χρόνια του στη μουσική.
Μαζί του ήταν ο αχώριστος φίλος του Δημήτρης Πολύτιμος και δεκάδες μουσικοί από τη μεγάλη πορεία του στη ροκ σκηνή.
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά που είχε παλμό, τρομερές μουσικές και πρωτότυπες διασκευές από όλο το φάσμα του ροκ ν ρολ.
Ο πατριάρχης του ελληνικού ροκ είναι παρών και όχι μόνο καλλιτεχνικά.
Στα 71 του παραμένει ακμαίος και δικαιούται να τραγουδάει με τη συγκλονιστική του φωνή: δε θα αρρωστήσουμε ποτέ κουφάλα Γεωργιάδη.
Είναι το τραγούδι του χειμώνα!
Σημ. Για την ιστορία, να αναφέρουμε τις συμμετοχές: MAGIC DE SPELL, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, MODE PLAGAL, LAST DRIVE, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Δημήτρη Πουλικάκο. Πολύγλωσσος, μεγαλοαστός, χίπις, πορτιέρης και ξάδελφος του Καραμανλή
Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ