Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην κακοκαιρία Ντάνιελ, δημιουργήθηκε ένα νησάκι στα παράλια της Λάρισας και κάποιοι… διεκδικούν και οικόπεδα!
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το νησί δημιουργήθηκε δίπλα στα Μεσάγκαλα του Δήμου Τεμπών. Το νησάκι είναι στο δέλτα του Πηνειού κάτω από τον Όλυμπο, εκεί όπου βρίσκεται ένας παραδεισένιας ομορφιάς υδροβιότοπος.
Ο Πηνειός μετά τις πλημμύρες κατέβασε πολλά φερτά υλικά και μεγάλους κορμούς δέντρων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το νησάκι για το οποίο ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, Γιώργος Κοκκώνης, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή του Νίκου Μένεση τόνισε: «Μετά τις πλημμύρες σχηματίστηκε ένα νησάκι».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα πλατάνια που κατέβασε ο Πηνειός είχαν κάνει ένα νησάκι, το οποίο τώρα μπαζώθηκε και το διεκδικούν κάποιοι οικοπεδούχοι…».
Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ