Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Τον 23χρονο, είχαν αφήσει επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, οι γονείς του.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.
Πηγή| www.evima.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ