Η εικόνα ενός 6χρονου κοριτσιού, με τις πυτζάμες του, χτυπημένου από ρωσική επίθεση στη Μαριούπολη, σοκάρει.
Ρώσοι βομβάρδισαν την πολυκατοικία που διέμενε, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί θανάσιμα. Φωτογραφίες από την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ συγκλονίζει η μητέρα της 6χρονης που κρατά τις παντόφλες, το κασκόλ και το καπέλο του παιδιού.
Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας επαναφοράς του παιδιού, ένας γιατρός, στράφηκε στον φωτογράφο και είπε:
“Δείξτε αυτήν την εικόνα στον Πούτιν. Τα μάτια αυτού του παιδιού, τους γιατρούς που κλαίνε“
Σήμερα ο αντιδήμαρχος του Κιέβου Βλαντιμίρ Μπονταρένκο μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός κοριτσιού με ροζ μαλλιά, περίπου 11 ετών, που σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από την πρωτεύουσα με ένα αυτοκίνητο με την οικογένειά της.
Ο Πρόεδρος Ζελένσκι είπε σε τηλεοπτική ομιλία ότι 16 παιδιά από την Ουκρανία σκοτώθηκαν και 45 τραυματίστηκαν μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα:
- Eπεισόδια στο Σύνταγμα μετά τη συγκέντρωση για τα Τέμπη. Μολότοφ, φωτιές και χημικά
- Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενοχή για τον θάνατο της Μαλένας ζήτησε η εισαγγελέας
- Αποκριάτικοι έφοδοι της ΑΑΔΕ. Λουκέτο σε οκτώ μαγαζιά για φοροδιαφυγή. Ειδικοί έλεγχοι σε πάρτι με είσοδο
- Τα παλαιότερα γνωστά οστέινα εργαλεία ανακαλύφθηκαν στην Τανζανία. Xρονολογούνται 1,5 εκατομμύριο χρόνια πριν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ