Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για δεύτερη ημέρα ο χώρος έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Νέα “έφοδος” κουκουλοφόρων μέσα από το προαύλιο του σχολείου και επίθεση με βόμβες μολότοφ κροτίδες και άλλα αντικείμενα.
Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, χρησιμοποιώντας και πάλι το σχολείο ως ορμητήριο, βγήκε από το προαύλιο και επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, κροτίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τα άτομα που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το σχολείο και με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν άμεσα, κάνοντας χρήση χημικών.
Τα άτομα, που προκάλεσαν την επίθεση, επέστρεψαν και πάλι στο εσωτερικό του σχολείου, από όπου και κατά διαστήματα κάνουν ρίψεις αντικειμένων.
Αυτή την ώρα τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.
Πηγή: Grtimes
Ειδήσεις σήμερα:
- Ψεύτικοι λογαριασμοί και κατευθυνόμενα σχόλια στα social media. Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες σύμφωνα με την αστυνομία
- Καναδάς. Ο Τριντό απάντησε στον Τραμπ με δασμούς 25 % στις εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων
- Τραγωδία στην Πειραιώς. Νεκρός ο οδηγός ταξί, σοβαρά τραυματισμένη η επιβάτιδα
- Άμεσες συνομιλίες για ειρήνη θέλει ο Ζελένσκι. Χαρακτήρισε «λυπηρή» την διαμάχη με τον Τραμπ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ