Ένα μέρος των σιλό σιτηρών που είχαν υποστεί ζημιές από την έκρηξη η οποία κατάστρεψε το λιμάνι της Βηρυτού πριν από δύο χρόνια, κατέρρευσε σήμερα. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον άλλα δύο σιλό στο λιμάνι κατέρρευσαν, την ώρα που πλήθος κόσμου και διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τιμήσουν τη 2η επέτειο του δράματος.
Ο,τι είχε απομείνει από τα μεγάλα σιλό άρχισε να καταρρέει αυτή την εβδομάδα, με αρκετά να έχουν καταρρεύσει την Κυριακή και αξιωματούχοι αναφέρουν ότι περισσότερα σιλό μπορεί να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης διευκρίνισαν ότι τέσσερις πύργοι κατέρρευσαν μετά την αποκόλλησή τους από την ήδη κατεστραμμένη δομή από το ωστικό κύμα της φονικής έκρηξης της 4ης Αυγούστου 2020.
Είναι το δεύτερο ατύχημα του είδους μέσα σε τέσσερις ημέρες, μετά την κατάρρευση ενός μέρους των σιταποθηκών την Κυριακή.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τα μέτρα για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του σιδηρόδρομου. Κέντρο Εποπτείας, κάμερες, GPS, εκπαίδευση και «μοντέλο ΔΕΗ»
- Ισπανία. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές. Πανικός στους δρόμους από το πρωτοφανές μπλακάουτ
- Σπουδαία ανακάλυψη στα κρυστάλλινα νερά της Αντίφελο. 1.100 Ετών σφραγισμένος αμφορέας ανασύρθηκε με ρομποτική τεχνολογία
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες λόγω ρηγματώσεων. Εννέα κτίσματα με κίτρινη σήμανση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ