Πανικός επικράτησε την Κυριακή στην ακτή Βουλιαγμένης όταν ο αέρας ξήλωσε ομπρέλες και παρέσυρε ξαπλώστρες ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους οι λουόμενοι.
Η πλαζ ήταν γεμάτη κόσμο και μικρά παιδιά έπαιζαν στην άμμο όταν ξαφνικά σκοτείνιασε ο ουρανός και σηκώθηκε ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης.
«Δεν έβλεπες τίποτα, ήταν τρομακτικό, έσπασε όλες τις ομπρέλες και πήρε τα πράγματά μας» περιγράφει μία γυναίκα στο notia.gr.
Μία άλλη λουόμενη λέει σοκαρισμένη: «Ήμουν στην τουαλέτα όταν έγινε και βρήκα τα πράγματά μου κάτω».
Ευτυχώς από τον συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς. Λουόμενος που βρισκόταν στην παραλία ανήρτησε βίντεο στο TikTok στιγμές μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από την ακτή.
Δείτε βίντεο από την ακτή Βουλιαγμένης:
@marinatsi4 Ευτυχώς δεν είχαμε βαριά τραυματίες…σοκ#tsi🐸 #ethnikiqueen🐸👑⚖️ ♬ 窒 Suffocating – 拼音师&Lona.X
@annakorsanou #βουλιαγμενη #παραλια #θαλασσα #ηλιος #αερας #sea #wind ♬ πρωτότυπος ήχος – Anna Korsanou
@worldweathernews24htvΑνεμοστρόβιλος σε παραλία της Βουλιαγμένης Αττικής ξύλωσε ξαπλώστρες και ομπρέλες 26-8-24 🌪️🌪️. 🎥 Video: Ευφροσυνη Αλατα♬ πρωτότυπος ήχος – 🚒🚒⛈️⛈️⚡🌨️🌪️WWN24HTV 📺📺.
Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: TikTok

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ