Φανερά καταβεβλημένος εμφανίστηκε ο Βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του μήνυμα, μετά τη διάγνωση ότι έχει καρκίνο, με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας.
«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» ακούγεται να λέει, όπως γράφει και η λεζάντα στη σχετική ανάρτηση που έγινε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας.
Παράλληλα, εξέφρασε τη δέσμευσή του να συνεχίσει να υπηρετεί τη Βρετανία όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις του.
Επισημαίνεται ότι το 615 λέξεων διάγγελμά του είχε ήδη μαγνητοσκοπηθεί
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στου Ρέντη. Πριν από 4 χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και αδελφάκι της 13χρονης. Άφαντη η μητέρα της
- Τσετσενία. Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν πλούσιο θησαυρό αρχαίου πολιτισμού των Αλανών. Ποιος ήταν ο ιρανόφωνος νομαδικός λαός
- Ο «Κοιμώμενος Πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας έγινε 36 ετών. Παραμένει σε κώμα εδώ και 20 χρόνια
- Δολοφονία Μόσχουρη-Χαλάνδρι. Καταμετρήθηκαν 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας. Είναι πολυσύχναστο μέρος
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ