Με υψηλό πυρετό επέστρεψε από το Νταβός ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς, αν και έχει εμβολιαστεί, νόσησε με γρίπη Α Η1Ν1.
Στην κατάσταση της υγείας του κ. Μητσοτάκη αναφέρθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.
Σημείωσε μάλιστα ότι ανάλογα με την πορεία της υγείας του πρωθυπουργού ενδέχεται το υπουργικό συμβούλιο, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη 23/1, και στο οποίο θα έρθει και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να αναβληθεί. Στον αέρα είναι επί του παρόντος και η προγραμματισμένη για Πέμπτη- Παρασκευή επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.
Υπογράμμισε όμως ότι πιθανότατα το υπουργικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί, εφόσον η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσοτάκη το επιστρέψει, μεθαύριο Τετάρτη 24/1. Ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παραπέμψει στις καλένδες το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Στόχος είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών να έχει ψηφιστεί στη Βουλή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Και φυσικά στόχος του Μαξίμου είναι να περάσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδήσεις σήμερα:
- Χαλκίδα. 75χρονος σκότωσε 50χρονο άνδρα που αγόρασε το σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό και αυτοκτόνησε. Το χρονικό
- Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλες συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
- Τραμπ σε εκδήλωση Ρεπουμπλικάνων: «Οι χώρες που βάλαμε δασμούς μας γλείφουν τον κ…, πεθαίνουν για συμφωνία»
- Πέθανε ο Κώστας Καββαθάς, εκδότης του περιοδικού “4 Τροχοί” σε ηλικία 86 ετών
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ