Πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 01.01.23. εισηγήθηκε σήμερα η επιτροπή εμπειρογνωμώνων σε συνεδρίαση της.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας για τους διοικητικούς υπαλλήλους, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό η εισήγηση είναι: επιστροφή με δυο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.
«Για τους γιατρούς όπου υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί ως προς την τυχόν επιστροφή τους θα υπάρξει νεότερη συνεδρίαση» , επισημαίνει το υπουργείο Υγείας, ενώ, όπως γίνεται γνωστό, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα περιμένει τις τελικές εισηγήσεις της επιτροπής.
Ακούστε podcast από τη Μηχανή του Χρόνου στο podstories.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- Νέο βίντεο από τα επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη. Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που χτύπησε την υπάλληλο κυλικείου
- Στη Ρώμη οι εκλέκτορες καρδινάλιοι για την εκλογή νέου Πάπα. Κληρώθηκαν τα διαμερίσματα στα οποία θα διαμείνουν
- Ανατροπή από Τραμπ. Τώρα απαιτεί πλήρη αποχώρηση της Ρωσίας από την Ουκρανία
- Σκόνη από την Σαχάρα. Πότε έρχεται και ποιες περιοχές Ελλάδας θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ