Μανώλης Λιδάκης. “Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε” λέει ο αδερφός του. Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Μανώλης Λιδάκης. “Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε” λέει ο αδερφός του. Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Το Σάββατο 1η Μαρτίου, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπητό τραγουδιστή Μανώλη Λιδάκη.

Ο Μανώλης Λιδάκης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Στην Κρήτη η κηδεία του Μανώλη Λιδάκη

Η εξόδιος ακολουθία για τον Μανώλη Λιδάκη θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, τοπικοί φορείς, αλλά και πλήθος κόσμου αναμένεται να παραβρεθούν, τόσο στη νεκρώσιμη ακολουθία, όσο και στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Μιλώντας στο neakriti.gr για τον Μανώλη Λιδάκη ο αδελφός του Γιάννης Λιδάκης είπε ότι είχε βγει από το νοσοκομείο, πήγαινε καλύτερα και κανείς δεν είχε φανταστεί την τραγική εξέλιξη. «Ο Μανώλης πήγε να ξεκουραστεί. Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε», ήταν τα λόγια του αδελφού του Μανώλη Λιδάκη.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Μέσω Instagram, η Χάρις Αλεξίου ανέβασε μια φωτογραφία του Μανώλη Λιδάκη και έγραψε: «Όχι βρε αγόρι μου. Όχι αγαπημένη μου φωνή. Όχι Μανώλη μου τόσο νέος. Δεν το πιστεύω Θεέ μου».

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Νικολόπουλος δημοσίευσε στο Facebook ένα κοινό τους στιγμιότυπο το οποίο και συνόδευσε με το παρακάτω μακροσκελές μήνυμα: «Πραγματικά αυτή η απώλεια ήταν για εμένα σαν να έπεσε ένας κεραυνός. Με τον Μανώλη Λιδάκη είχαμε συχνή επικοινωνία. Του είχα ιδιαίτερη αδυναμία και αυτός με αγαπούσε πολύ. Ό,τι και να πω για εκείνον θα είναι λίγο. Ήταν ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής. Δεν περίμενα και δεν το πίστευα ότι θα έφτανε η ώρα να έχω την ανάγκη να κάνω μία δήλωση αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο φίλο μου.

Και σίγουρα δεν πρόλαβα να του πω πόσο βαθιά τον εκτιμούσα και τον αγαπούσα. Ακόμα και για τον τρόπο της ζωής του και για τις εκφράσεις του, που είχαν μια διαφορετική σοφία για τη ζωή. Ο Μανώλης ήταν μία ισχυρή προσωπικότητα που ξέφευγε από του καθένα μας τη λογική. Ως τραγουδιστής ήταν ένα σπάνιο είδος και πιστεύω πως δεν πρόλαβε να δείξει όλο του το ερμηνευτικό μεγαλείο. Η ψυχή του ήταν σαν ενός μικρού παιδιού. Έχω ζήσει ατέλειωτες ώρες μαζί του ηχογραφώντας πολλά τραγούδια μου. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους και τα ζωάκια. Και ιδιαίτερα τον σκύλο του το Σαμ, που ήταν η συντροφιά του και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω τις προηγούμενες μέρες μία τρυφερή στιγμή, όταν μου είπε ότι νοιώθει πως χωρίς το Σαμ δεν έχει νόημα η ζωή του. Καλό παράδεισο Μανώλη φίλε μου. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους αγαπημένους του, στον αδελφό και στην αδερφή του».

Ο Δημήτρης Μπάσης ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Φίλε Μανώλη μας αιφνιδίασες, έφυγες νωρίς και είχες να προσφέρεις ακόμα πολλά στο ελληνικό τραγούδι. Αναπολώ τις πολλές και επιτυχημένες συναντήσεις μας στη σκηνή. Μου λείπεις ήδη… Συγκινούμαι και δεν ξεχνώ αυτό που εσύ τραγούδησες “η τύχη μου ήταν ρόδι στο χώμα έσπασε”».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μια από τις καλλιτέχνιδες με τις οποίες ο Μανώλης Λιδάκης είχε μοιραστεί ντουέτο, έγραψε στο Instagram: «Πόσο κρίμα να φεύγει τόσο γρήγορα ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές! Μανώλη μου, δεν σε χορτάσαμε! Θέλαμε κι άλλο απ’ την φωνή σου και απ’ τον τρόπο σου!».

Στο δικό της προφίλ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έγραψε: «Η φωνή σου άγγιξε την ψυχή μου σε βάθος, κάποιες στιγμές που η ζωή με δοκίμαζε για να έρθουν τα όμορφα. Έπειτα σε γνώρισα. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.