Μουσείο αφιερωμένο στον ίδιο ανοίγει ο Λεμπρόν Τζέιμς .
Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια σημαντικά κομμάτια της διαδρομής στο NBA, αλλά και των παιδικών του χρόνων στο Άκρον.
Το μουσείο βρίσκεται κρυμμένο στο κάτω από το House Three Thirty, που βρίσκεται στο πρώην συγκρότημα ψυχαγωγίας Tangier και θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 25 Νοέμβρη.
Η ξενάγηση στο μουσείο του Αμερικανού φόργουορντ κοστίζει 23 δολάρια, αριθμός όχι τυχαίος. Πρόκειται για το νούμερο που φοράει στη φανέλα ο “Βασιλιάς”.
Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ