Επιχείρηση υποθαλάσσιου καθαρισμού στήθηκε σήμερα, Τρίτη (10/9) στον Θερμαϊκό Κόλπο στη Θεσσαλονίκη, με τους δύτες να βρίσκουν δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια, ποδήλατα από εταιρείες ενοικίασης και παλιοσίδερα.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κάποια αυτά ήταν αρκετά πρόσφατα και είχαν πεταχθεί στον Θερμαϊκό, καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν ακόμη σε λειτουργία.
«Παρών» στον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Θερμαϊκού ήταν και ο εκτελεστικός πρόεδρος ΔΣ στην εταιρεία Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΛΘ Α.Ε.), Αθανάσιος Λιάγκος, ο οποίος εμφανίστηκε έκπληκτος με τα «ευρήματα» δεσμευόμενος ότι η δράση που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά θα επαναληφθεί και του χρόνου.
Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ