Σοβαρή κακοκαιρία πλήττει το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Απριλίου την Αττική, με ισχυρές βροχοπτώσεις να πλήττουν τα Βόρεια Προάστια.
Όπως δημοσίευσε σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, η αστάθεια του καιρού επηρεάζει τα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, ενώ αργότερα αναμένεται να φτάσει και στα Δυτικά – Βορειοδυτικά τμήματά της.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Meteo, ισχυρή βροχή ξεκίνησε να πέφτει μετά τις 16:00 στη Βαρυμπόμπη, στην Κηφισιά, στο Ψυχικό στην Εκάλη και το Τατόι, ενώ σύντομα αναμένεται να βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές στα Βόρεια της Αττικής.
Στο Χαλάνδρι, το Μαρούσι και το Ηράκλειο έχει ξεκινήσει να βρέχει και βροντές ακούγονται από λίγο μετά τις 16:15.
Παράλληλα, λόγω της βροχή η κίνηση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από Πειραιά έως και Νέα Ερυθραία βρίσκονται στο κόκκινο, όπως επίσης και η Αττική Οδός από τα Βριλήσσια έως την έξοδο της Αθηνών – Λαμίας.
Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ