Ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά φέρεται να έδινε μια νοσηλεύτρια σε δομή στη Φλώρινα. Την υπόθεση ανέλαβε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία και έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό αφορά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο εργαζόταν η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια. Ανήκε στο έκτακτο προσωπικό Covid με σύμβαση που έληγε τον Μάιο του 2023.
Η εν λόγω νοσηλεύτρια χορηγούσε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο. Η επιμελήτρια της δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου. Μόλις ενημερώθηκε η κυρία Μιχαηλίδου, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ενημέρωσε τον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου στη Φλώρινα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τσετσενία. Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν πλούσιο θησαυρό αρχαίου πολιτισμού των Αλανών. Ποιος ήταν ο ιρανόφωνος νομαδικός λαός
- Ο «Κοιμώμενος Πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας έγινε 36 ετών. Παραμένει σε κώμα εδώ και 20 χρόνια
- Δολοφονία Μόσχουρη-Χαλάνδρι. Καταμετρήθηκαν 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας. Είναι πολυσύχναστο μέρος
- Το DNA των κατοίκων της αρχαίας Καρχηδόνας ήταν περισσότερο ελληνικό παρά φοινικικό, λένε επιστήμονες του Χάρβαρντ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ