Ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος, από πυροβολισμούς αστυνομικών, μετά την καταδίωξη, έφερε δύο διαμπερή τραύματα στον θώρακα και την κοιλιά, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή.
Παράλληλα, ο ιατροδικαστής σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως ο θάνατος, που ήταν ακαριαίος, προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα στον θώρακα.
Σημειώνεται, ότι οι επτά κατηγορούμενοι αστυνομικοί πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ