Το δικό της δράμα αντιμετωπίζει εδώ και επτά χρόνια μια 29χρονη, καθώς βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένειά της σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα» και έως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.
Η 29χρονη αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται και να μην τραυματίζει και τους ίδιους.
Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολιτεία για την περίθαλψή της και έχει δημοσιοποιήσει από το 2020 το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να τους έχει προσφερθεί κάποια βοήθεια.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 29χρονη έχει να βγει από το σπίτι της εδώ και 7 χρόνια (από το 2017) και γι’ αυτό η μητέρα επικαλείται και τις μαρτυρίες των συγχωριανών της. Σε απόγνωση καταγγέλλει κρατική αναλγησία και έλλειψη εμπιστοσύνης σε ιδρύματα και δομές για την φιλοξενία του παιδιού της.
Αρχική φωτό: PICRYL
Πηγή:Lifo

Ειδήσεις σήμερα:
- Πάσχα 2025. Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
- ΕΜΥ. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Ένοχη η Μαρίν Λεπέν για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος. Καταδίκη και για οκτώ ευρωβουλευτές
- Κλείνει το ιστορικό καφέ «Γιασεμί» στην Πλάκα. Η συγκινητική ανάρτηση της ιδιοκτήτριας
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ