Συνελήφθη σήμερα Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με το ipeirotika.gr η σύλληψη έγινε όταν μια αλλοδαπή γυναίκα κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου βρισκόταν.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτησή της, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού φορτηγό όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ο συλληφθείς και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.
Από τους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ