Νεκρός εντοπίστηκε ο 81χονος άντρας που έβαλε φωτιά στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Ο άνδρας, περίπου 80 ετών, βρισκόταν στην ταράτσα του ορόφου και αρχικά απειλούσε να αυτοκτονήσει προβαίνοντας μάλιστα σε πυροβολισμούς.
Στη συνέχεια μπήκε μέσα στο δώμα και το έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια βρέθηκε απανθρακωμένος.
Χωρίς αισθήσεις #εντοπίστηκε ένας άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε δώμα πολυκατοικίας, επί της οδού Κωνσταντινίδη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 5, 2021
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά αλλά και αστυνομικοί για να πείσουν τον ηλικιωμένο να κατέβει από την ταράτσα.
Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…
Πηγή: voria
Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ