Η αθλητική τραγωδία που ξεκίνησε στη Θύρα 7 του γηπέδου Καραϊσκάκη συνεχίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, αλλά και στα γύρω νοσοκομεία του Πειραιά, όπου μεταφέρονταν οι νεκροί και οι τραυματίες.
Λίγο μετά το θλιβερό γεγονός, το νέο διαδόθηκε μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου.
Η παραπληροφόρηση δημιούργησε μεγαλύτερο χάος, καθώς τα μέσα μετέδιδαν ότι είχε πέσει η κερκίδα του γηπέδου και έκαναν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς.
Οι τρομοκρατημένοι συγγενείς μαζεύτηκαν έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας με αγωνία να μάθουν αν οι δικοί τους άνθρωποι ήταν νεκροί ή ζωντανοί.
Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να βοηθήσουν τους τραυματίες.
Μέσα στο Τζάνειο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς οι γονείς αναλάμβαναν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των νεκρών παιδιών τους.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός φιλάθλου, που μέσα στον πανικό, οδηγήθηκε κατά λάθος στο θάλαμο των νεκρών.
Ειδήσεις σήμερα:
- Ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από το βράδυ. Που θα βρέξει το Σάββατο (Χάρτες)
- Τουλάχιστον 144 νεκροί από τον σεισμό στη Μιανμάρ. Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς, εκατοντάδες οι αγνοούμενοι
- Τέμπη. Γνήσια σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ τα τρία βίντεο με το εμπορικό τρένο
- Η Ματίνα Παγώνη έχασε τις εκλογές της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας μετά από 12 χρόνια
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ