Η κα Φραγκάκη βραβεύτηκε σε εκδήλωση που έγινε από τον Δήμο Φαιστού την Ημέρα της Γυναίκας, μεταφέρει το neakriti.gr.
Κατά την παρουσίασή της, ένας ιερωμένος ανέφερε πως συνεχίζει να οδηγεί παρά την ηλικία της και της ζήτησε «μία χάρη», όπως είπε, να σταματήσει.
Τότε η ηλικιωμένη εξήγησε γιατί υποχρεούται να παραμένει πίσω από το βολάν.
Μετά τον θάνατο της αδελφής της, εγκατέλειψε το σπίτι της και ανέλαβε τη φροντίδα του τετραπληγικού ανιψιού της.
«Δεν κάνω βόλτες» είπε στο μικρόφωνο, αλλά πρέπει να πηγαίνει ορισμένες φορές στο σπίτι της για να παίρνει τα απαραίτητα, αλλά και στο φαρμακείο για τα φάρμακά της.
Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ